Fem Plante Ideer for en Hagebenk om Våren eller Sommeren

Du kan være kreativ på en hagebenk, og den kan være sentrum for oppmerksomheten på uteområdet ditt. Hvis du setter de riktige plantene rundt og over hagebenken din, kan det bli et koselig, sjarmerende sted hvor du kan nyte vårens og sommerens skjønnhet. Dette stykket vil snakke om fem planteideer som vil få hagebenken til å se bedre ut og være et fint sted å slappe av om sommeren.

Hagebenk om Våren eller Sommeren

Rose klatring:

En utebenk med voksende roser over er det vakreste i verden. Plantetyper som lukter godt, som «New Dawn» eller «Cecile Brunner», lager en gardin av myke rosa blomster som henger fra taket. Benken din vil bli et romantisk sted på vår- og sommernetter takket være duften og måten den ser ut på.

Kanter i lavendel:

Lavendel ser ikke bare vakkert ut i hagen din, men det får deg også til å føle deg bra. Lavendelplanter kan brukes til å lage en duftende kant rundt benken din. Den beroligende lukten og lyse lilla blomstene vil gjøre benken din til et fredelig sted å slappe av.

Hortensia i potter:

En vakker måte å ramme inn utebenken på er med hortensia i lyse potter. Med sine store, flytende blå, rosa eller hvite blomster vil de gi et preg av klasse. Hvis du oppbevarer dem i potter, kan du enkelt flytte dem eller endre utseende når du vil.

Dyrking av klematis:

Folk elsker klematisplanter for sine vakre, store blomster som kommer i mange farger. Sett en klematisplante nederst på utebenken din og la den vokse opp i setet eller et espalier i nærheten. De lyse blomstene vil lage en fargerik bakgrunn og gi utendørssetene litt vertikal interesse.

Hage med urter:

Lag en nyttig grønnsakshage ut av plassen rundt hagebenken din. Plant duftende urter som mynte, rosmarin og basilikum i potter eller på bakken. Du vil ha ferske planter å lage mat med, og de fine luktene vil være gode å nyte mens du sitter på benken.

Sist men ikke minst

Hagebenk du har der, kan være mer enn bare et sted å sitte. Det kan være et varmt og avslappende sted å tenke og slappe av om våren og sommeren. En nyttig urtehage, klatreroser, duftende lavendel, hortensia i potte, klatreklematis eller klatreroser kan hjelpe deg med å lage et avslappende uterom som er flott for å nyte det varmere været. Disse planteideene vil hjelpe deg å få mest mulig ut av hagebenken din, enten du vil ha et sted med fine lukter eller mange lyse blomster.

Comments

Popular posts from this blog

Dyrking av Ferske og Økologiske Produkter til enhver Årstid med Drivhus

Hva Slags lys Trenger for Skjellige Planter fra Plantelys?

Hva er Nytt i Fremtiden for Rørkoblinger?